NINGBO DABU PAJISJE ELEKTRIKE CO, LTDështë themeluar në vitin 2000, ka zënë 10000 metra katrorë, ka 10 komplete linja prodhimi me pajisje të avancuara dhe makineri testimi, kapaciteti vjetor i prodhimit është më shumë se 5 milionë kilometra. Kryesisht prodhojmë dhe eksportojmë kordona të energjisë, kabllot e saldimit, kabllot e kontrollit, kordonët zgjatues dhe ato kabllot më të ulëta se 1KV (përfshirë kabllot me izolim gome, kabllot me izolim PVC…

Lexo më shumë
Shiko te gjitha