Na kontaktoni

Adresë

31 baochuang Baotong Road, Wuxiang Township, Yinzhou District, Ningbo City

Telefoni

+86-13586578328

+86-574-88488737

a37937b21a2133f59874a3b244b91f8

+86-13586578328

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni