Ekspozita e 26-të e Saldimit dhe Prerjes Pekin-Essen

Ekspozita e saldimit dhe prerjes në Pekin Essen do të mbahet në Shenzhen më 27 qershor muajin e ardhshëm, kompania jonë do të marrë pjesë në ekspozitë, më pas mirëpresim miqtë në këtë fushë dhe vizitoni stendën tonë për bisedë të thellë dhe të dini më shumë për produktet tona, ne presim prania juaj!
Si një nga ekspozitat kryesore në botë që fokusohet në produktet dhe shërbimet e saldimit dhe prerjes, Panairi i Saldimit dhe Prerjes së Pekinit Essen ofron platformën më ideale për shkëmbimin e informacionit, vendosjen e kontakteve dhe zhvillimin e tregut.Që nga premiera e tij në vitin 1987, Panairi tashmë është prezantuar me sukses 25 herë.
Ekspozita e Saldimit dhe Prerjes në Pekin Essen (BEW) është bashkë-sponsorizuar nga Shoqëria Kineze e Inxhinierisë Mekanike, Dega e Saldimit të Shoqërisë Kineze të Inxhinierisë Mekanike, Shoqata e Saldimit të Kinës dhe njësi të tjera;është një nga ekspozitat kryesore të saldimit në botë, duke tërhequr qindra revista profesionale vendase dhe të huaja, ekspozita të ngjashme dhe faqe interneti.Blerësit e shquar, inxhinierët dhe menaxhmenti i lartë i kompanive nga të gjitha anët e globit vijnë në panair çdo vit për njohjen e produkteve më të rëndësishme, si dhe demonstrime të drejtpërdrejta të pajisjeve më të fundit për bashkimin dhe prerjen e metaleve në aplikacione gjithnjë e më të sofistikuara.
Numri i stendës sonë: Salla 14, Nr. 14176
Fusha e ekspozitave: Pajisjet e saldimit dhe pjesët e këmbimit si makinat e saldimit.
Adresa: Qendra Ndërkombëtare e Konventave dhe Ekspozitave Shenzhen (Salla e Re) Nr. 1, Rruga Zhancheng, Rruga Fuhai, Distrikti Baoan, Shenzhen
Data: 27 qershor ~ 30 qershor 2023

 

 

微信图片_20230527165607

Koha e postimit: Maj-27-2023