NINGBO DABU PAJISJE ELEKTRIKE CO, LTD

Ningbo Dabu Electric Appliance Co., Ltd

Ningbo Dabu Welding Technology Co, Ltd

NINGBO DABU PAJISJE ELEKTRIKE CO, LTDështë themeluar në vitin 2000, ka zënë 10000 metra katrorë, ka 10 komplete linja prodhimi me pajisje të avancuara dhe makineri testimi, kapaciteti vjetor i prodhimit është më shumë se 5 milionë kilometra.
Kryesisht prodhojmë dhe eksportojmë kordona të energjisë, kabllot e saldimit, kabllot e kontrollit, kabllot zgjatues dhe ato më të ulëta se kabllot 1 KV (përfshirë kabllot e izoluar me gomë, kabllot me izolim PVC, kabllot me izolim XLPE) Produktet tona janë marrëISO 9 0 0 1:2 0 0 2 dhe VDE,CCC,SAA,ETL, GS, TUV ,KEMA PCCC,SGS,BV GB,IEC,BS,ICEA, ASTM, DIN, VED, standardet JIS te SABS, certifikata BS ,dhe gjithashtu ne mund të projektojmë dhe prodhojmë sipas kërkesave të klientëve.Ne kemi eksportuar tela dhe kabllo në Evropë, Azi, Amerikën e Jugut, Amerikën e Veriut, Lindjen e Mesme, Afrikë, vende etj.
Ne jemi duke respektuar cilësinë e lartë dhe shërbimin më të mirë për ta bërë CABLE tonë DABU të jetë i famshëm në të gjithë botën.Faleminderit për mbështetjen dhe besimin tuaj!DABU CABLES mirëpret kërkesën dhe vizitën tuaj.