HyperX издава HyperX x Naruto Limited Edition: Shippuden Game Collection

HyperX издава HyperX x Naruto Limited Edition: Shippuden Game Collection (Графика: Business Wire)
HyperX издава HyperX x Naruto Limited Edition: Shippuden Game Collection (Графика: Business Wire)
Fountain Valley, CA – (BUSINESS WIRE) – HyperX, тимот за гејмерски периферни уреди во HP Inc. и бренд лидер во игрите и е-спортот, денес го објави ограниченото издание на периферните уреди Naruto: Shippuden.Колекцијата HyperX x Naruto: Shippuden Limited Edition вклучува дизајнерски елементи инспирирани од Итачи Учиха и Наруто Узумаки.Поставата на игри вклучува механичка тастатура за игри HyperX Alloy Origins, слушалки за игри HyperX Cloud Alpha, глувче за игри HyperX Pulsefire Haste и подлога за глувче за игри HyperX Pulsefire Mat.
Дизајнот со ограничено издание се одликува со живописен портокалов дизајн инспириран од легендарниот нинџа Наруто Узумаки, додека темноцрвениот дизајн е инспириран од лојалистот на Акацуки, Учиха Итачи.Новата колекција ја вклучува стилската и издржлива механичка тастатура за игри HyperX Alloy Origins со дизајнерски елементи инспирирани од ликовите на Наруто или Итачи.Гејмерите исто така можат да уживаат во извонредниот звук додека го ослободуваат својот внатрешен нинџа или да пробиваат нови терени во светот на анимето со нивните омилени слушалки за игри HyperX Cloud Alpha инспирирани од ликови.Достапна и како ултра лесниот HyperX Pulsefire Huste Gaming Mouse и издржливиот и удобен HyperX Pulsefire Mat Gaming Mouse Pad, новата колекција има за цел да го прошири просторот за игри за аниме заедниците Naruto и Itachi.
„Возбудени сме што ќе им ја донесеме на гејмерите првата аниме соработка на HyperX во форма на специјална игра/аниме кросовер со дизајни инспирирани од Naruto: Shippuden“, рече Џенифер Иши, менаџер на категоријата HyperX Gaming Keyboards & Mouse.можат гордо да ги покажат своите обожаватели на аниме“.
Колекцијата на игри со ограничено издание на HyperX x Naruto: Shippuden ќе биде достапна на 21 септември во 9:00 часот попладне.Дополнителни информации за новата серија на игри HyperX x Naruto: Shippuden, вклучувајќи:
Поради моменталната ситуација со COVID-19, HyperX може да доживее одредени доцнења на производот и испораката.HyperX го презема секој можен чекор за да работи со партнерите за да го минимизира влијанието на клиентите и да обезбеди достапност на производот и навремена испорака.
Веќе 20 години, мисијата на HyperX е да развива решенија за игри за гејмери ​​од сите видови, а компанијата е позната по производите кои обезбедуваат исклучителна удобност, естетика, перформанси и доверливост.Под слоганот „Ние сме сите гејмери“, слушалките за игри HyperX, тастатурите, глувците, USB-микрофоните и додатоците за конзоли се избрани од случајни гејмери ​​ширум светот, како и од познати личности, професионални гејмери, технолошки ентузијасти и оверклокери бидејќи ги исполнуваат најстрогите спецификации на производот.и се направени од компоненти со врвен квалитет.За повеќе информации, посетете www.hyperx.com.
HP Inc. е технолошка компанија која верува дека добро осмислената идеја може да го промени светот.Нејзиното портфолио на производи и услуги, вклучувајќи лични системи, печатачи и решенија за 3D печатење, помага да се оживеат овие идеи.Посетете http://www.hp.com.
Editor’s note. For additional information or executive interviews, please contact Mark Tekunoff, HP Inc., 17600 Newhope Street, Fountain Valley, CA USA, 92708, 714-438-2791 (voice) or email mark.tekunoff@hyperx.com. Press images can be found in the press room here.
HyperX и логото HyperX се или регистрирани заштитни знаци или заштитни знаци на HP Inc. во САД и/или други земји.Сите регистрирани трговски марки и заштитни знаци се сопственост на нивните соодветни сопственици.


Време на објавување: 20-сеп-2022 година